DRK Hier Für dich im Einsatz iPhone için

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

DRK Burada: Verimli Kaynak Yönetimi Uygulaması

"DRK Hier!" uygulaması, DRK operasyonları ve etkinlikleri için kolaylık sağlar, hem planlı hem de spontane etkinlikleri barındırır. Yanıt verenler, katılımcılar ve yardımcılar için değerli özellikler sunarak etkinlik yönetimini sorunsuz hale getirir. Uygulama, kullanıcılar için ek işlevsellik sağlayan bir kaynak yönetim sistemi olan drkserver ile entegre olur.

"DRK Hier!" uygulaması ile kullanıcılar, hareket halindeyken etkinlikler oluşturabilir, personeli giriş ve çıkış yapabilir ve etkinlikler sırasında katılımı ve toplam saatleri takip edebilir. Uygulama, hızlı girişler için QR kodları oluşturur, süreci kolaylaştırır. Kullanıcılar ayrıca, kolay kayıt için drkserver kimliklerine bağlı barkodlar oluşturabilir. Veriler diğer uygulamalarla paylaşılabilir veya daha fazla işleme için dışa aktarılabilir ve uygulama, internet erişimi olmadan bile işlevselliği sağlamak için çevrimdışı veri girişi desteği sunar.

Diğer platformlarda da bulunmaktadır

Program diğer dillerde mevcuttur

DRK Hier Für dich im Einsatz iPhone için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 1.0.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

DRK Hier Für dich im Einsatz hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer DRK Hier Für dich im Einsatz denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.